Velkommen Arbejdsopgaver Kurser Køb/salg Referencer Leverandører Kontakt os
I samarbejde med forskellige oplysningsforbund, har jeg i en årrække afholdt kurser i møbelpolstring.
Igennem kursusforløbet lærer kursisterne under kyndig vejledning at ompolstre og ombetrække de medbragte møbler.

Det er for mig vigtigt, at vi arbejder ud fra de gamle håndværksmæssige traditioner og teknikker, så resultatet bliver så professionelt og autentisk som muligt.

Kurserne foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor du får en individuel vejledning i de relevante arbejdsmetoder og et eventuelt stofvalg.

Værktøj, materialer og stof kan efter aftale købes på kurset. Mindre gebyr til at dække fællesudgifter må påregnes,(frit brug af klammer, snor, tråd, osv).

Inden kursusstart er du velkommen til at kontakte mig hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med kurset.

 

 Praktiske oplysninger:
 Ved kursusstart skal du medbringe almindeligt håndværktøj som hammer ,skruetrækker, bidetang, en god saks, godt humør, tålmodighed, gå på mod, og så  selvfølgelig det møbel du vil arbejde på. Andet værktøj kan lånes ved mig. 

På weekendkurserne bliver møblerne stående fra lørdag til søndag, men det er desværre ikke muligt at lade dem stå fra den ene weekend til den anden.              På onsdagskurserne står møblerne i det samme undervisningslokale fra kursusstart til slut.

Vil du se på møbelstoffer, kan du gå ind under leverandører, og se de firmaer jeg handler med, klik på firmalogoet, og du kommer ind på de enkelte firmaers hjemmeside, hvor du kan se de møbelstoffer de forhandler. Stofferne kan du købe gennem mig, leveringstiden er næsten fra dag til dag på de fleste stoffer

Kursuskalender: klik her

Kursusgalleri: klik her

 

Per bondesen Ølundgyden 68 5450 Otterup tlf 23 43 60 38 mail : info@perbondesen.dk